Contactgegevens

Feniks Organizing
Blauwkapel 70
4208 BR Gorinchem

Telefoon:
06-38306749

Mail:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

KvK:
30235485

BTW:
NL001564828851

Het Feniks cleandesktraject 'Opgeruimd aan het werk' helpt uw medewerkers om hun werkplek efficiënt(er) in te richten en (digitale) documenten op de juiste plaats te archiveren zodat ze op hun werkplek alleen de noodzakelijke spullen behouden.

U kunt het inzetten bij bijvoorbeeld:

  • Verhuizing naar een ander kantoorpand
  • Overstap naar anders werken zoals flexwerkplekken
  • Invoering van Het Nieuwe Werken
  • Ondersteuning van medewerkers die het overzicht op en rond hun werkplek kwijt zijn
  • Bewustwordingstraject over belang van goed opbergen van vertrouwelijke of bedrijfsgevoelige informatie

Anders Werken 

U denkt erover om te gaan werken met een flexfactor en flexwerkplekken of misschien wilt u wel over op een vorm van Het Nieuwe Werken. Maar uw medewerkers zijn gehecht aan hun werkplek en hebben in de loop der tijd veel materialen en documentatie verzameld. Hoe krijgt u ze zo ver dat ze hun werkplek opschonen, de juiste stukken naar het archief sturen en genoeg hebben aan een meter kastplank of nog minder? Feniks Organizing kan u hierbij helpen.  

Workshop 

De workshop 'Opgeruimd aan het werk' biedt praktische tips voor het opschonen en inrichten van de werkplek. Tips waar uw medewerkers gelijk mee aan de slag kunnen. Dat maakt de workshop bijvoorbeeld zeer geschikt als kick-off van een cleandesktraject. Het is ook mogelijk om de workshop te combineren met één op één begeleiding op de werkplek voor diegenen die extra ondersteuning wensen.  

Eén op één 

Medewerkers met een vaste werkplek die geen overzicht meer hebben op hun werk door de hoeveelheid papieren en digitale informatie, helpen we om hun werkplek op te ruimen en efficiënter te organiseren.

Praktisch, gericht op hun behoeften en wensen en op hun manier van werken, en passend bij uw bedrijfsvoering. Ze kunnen zich zo beter concentreren op hun werk en behalen daardoor betere resultaten.

Meer weten?

Wilt u meer weten over deze of een van onze andere diensten, neem dan vrijblijvend contact op met Feniks Organizing.